Uitgelicht:
Advertentie:

Mode- en Cadeauboutique 't Pareltje

In het gezellige centrum van Makkum vindt u in de Kerkstraat Het Pareltje. Deze luxe cadeau- en damesmodeboutique is in haar huidige vorm sinds 1995 gevestigd in een monumentaal pand, dat u meteen herkent aan de unieke trapgevel. Zowel het interieur als het exterieur wordt met liefde onderhouden en dat geeft de winkel een zeer verzorgde indruk. 

Collectie
‘t Pareltje onderscheidt zich door de bijzondere samenstelling van haar assortiment. De collectie damesmode is ruim en bevat gerenommeerde merken als Sandwich, NÖR, NÜ by staff, Alan Red en Rosner. Het aanbod wisselt met de jaargetijden, zodat uw kleding altijd naadloos op de seizoenen aansluit. En met de vele accessoires die u bij uw mode kunt krijgen, maakt u uw aankoop helemaal compleet. Denkt u daarbij aan shawls, colliers, armbanden, ringen, oorbellen etcetera. Ook is het aanbod horloges zeer uitgebreid. Modellen Oozoo zijn ruim vertegenwoordigd.

Zo verkopen wij originele Keniaanse sieraden die aansluiten op onze collecties. Kazuri sieraden zijn handgemaakte beschilderde sieraden van keramiek uit Kenia. U als drager van Kazuri helpt de vrouwen van ‘Kazuri’ en hun gezinnen aan betere toekomst. Kazuri betekent ‘klein en prachtig’ in het Swahili, de taal van Kenia. Kazuri is als ‘FAIR TRADE’ erkend.

Naast bovengenoemde zaken kunt u stijlvolle cadeauartikelen krijgen. Deze variëren van zeer exclusief tot lieflijk klein, om een vriendschap te onderhouden.

Service
‘t Pareltje heeft een aantal dames als vast winkelpersoneel. Van hen kunt u rekenen op een deskundig en eerlijk advies. Betrokkenheid en enthousiasme staan voorop in de service van de medewerkers. Zo is het op maat maken van kleding geen enkel probleem. Er wordt gewerkt met een spaarsysteem waardoor u als klant regelmatig op de hoogte wordt gehouden van noviteiten en acties.

Adres
U vindt ’t Pareltje in de Kerkstraat 29, 8754 CR in Makkum. Het telefoonnummer is 0515-232779 en het e-mailadres is pareltje@makkum.nl

fotografie: S. Hoeksema

 

Contactgegevens

Mode- en Cadeauboutique 't Pareltje
Kerkstraat 29
8754 CR Makkum

Telefoon:
0515-232779

Afbeeldingen